Pälkäneen Rakennusmaalaus

TIETOSUOJASELOSTE

 

Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy/ Pälkäneen Rakennusmaalaus ottaa asiakkaan tietoturvan vakavasti ja siksi kerromme avoimesti, mitä tietoa keräämme ja miten sitä käytämme. Kerromme tässä tietosuojaselosteessa, mitä tietoja keräämme sinulta (asiakas) käyttäessäsi palveluitamme ja mihin antamiasi tietoja käytämme. Käyttämällä palvelua katsomme sinun hyväksyvän tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Palvelujemme käyttäminen edellyttää perushenkilötietojen antamista. Emme käytä henkilötietoja markkinointia varten. Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy käsittelee henkilötietojasi voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti.

 

1. Rekisterinpitäjä

 

Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy/ Pälkäneen Rakennusmaalaus
Y-tunnus: 1651992-3

Postiosoite: Teollisuustie 1,

36760 Luopioinen

p. 0500 221 131

 

2. Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa ja tietosuojavastaava

 

Mikko Kylliäinen
p. 0500 221 131

mikko.kylliainen@

palkaneenrakennusmaalaus.fi

 

3. Rekisterin nimi

 

Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely oy:n asiakasrekisteri

 

4. Asiakasrekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus

 

Asiakasrekisterin pitämisen perusteena on Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy:n ja asiakkaan yhteydenoton, kuten työtilauksen perusteella syntynyt asiakassuhde.

 

Keräämme asiakkaan antamia henkilötietoja:

  • Asiakassuhteen hoitamista varten
  • Asiakaspalvelun ja toiminnan toteuttamiseen
  • Työtarjousten, työtilausten ja maksamisen hoitamiseen.
  • Lisäksi rekisterinpitäjä saattaa hyödyntää asiakasrekisteriä yhtiön sisäiseen tilastointiin ja raportointiin.

 

5. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

 

Asiakasrekisteri sisältää yksityis- ja yritysasiakkaidemme yhteys- ja asiakastiedot:

  • Yksityisasiakkaan nimi
  • Yrityksen nimi, Y-tunnus ja yhteyshenkilö
  • Osoitetiedot (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka)
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot ostetuista tuotteista/palveluista, kuten tarjous-, tuote-, hinta- ja toimitustiedot
  • Laskutus- ja maksutiedot
  • Asiakassuhteen viestintä, kuten sähköpostiviestit ja puhelutiedot
  • Asiakaspalautteet ja yhteydenotot

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet ja käsittelyn kesto

 

Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy saa asiakasta koskevat tiedot asiakkaalta itseltään hänen otettuaan yhteyttä, esimerkiksi puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella. Käsittelemme henkilötietoja pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakassuhteen ja tarjoamamme palvelun hoitamiseksi tarvitsemme tietoja.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Euroopan talousalueen ulkopuolelle

 

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti yrittäjien ja henkilökunnan toimesta. Rekisterinpitäjät voivat luovuttaa henkilötietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Rekisterinpitäjä ei siirrä saamiaan tietoja EU:n, eikä ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet ja tietoturva

 

Asiakkaidemme henkilötietojen turvallinen käsittely on meille tärkeää. Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy on pyrkinyt toteuttamaan tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi. Mahdolliset paperiversiot säilytetään lukitussa tilassa. Sähköisen rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisella tunnuksella ja salasanalla. Tietoturva on varmistettu asianmukaisesti. Sähköinen verkkoympäristö ei ole koskaan täysin tietoturvallinen.

 

9. Rekisteröidyn oikeudet

 

Asiakkaalla on henkilötietojensa tarkastusoikeus, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus tietojen poistamiseen, oikeus käsittelyn rajoittamiseen, vastustamisoikeus ja oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle.

 

10. Evästeet

 

Verkkosivuillamme käytetään evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön. Verkkosivumme voivat sisältää linkkejä muihin sivustoihin ja yhteisöpalveluihin, joiden yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä emme vastaa. Suosittelemme tutustumaan kyseisten ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

 

Tietosuojaselosteen päivittäminen

 

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä palveluissamme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.

 

Tietosuoja-asioissa voit ottaa yhteyttä puhelimitse: 0500 221 131 tai sähköpostitse: info@palkaneenrakennusmaalaus.fi

 

Päivitetty 15.3.2021

 

 

Tietosuojaseloste