Pälkäneen Rakennusmaalaus

Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy /

Pälkäneen Rakennusmaalaus

 

Oriveden Hiekkapuhallus ja Pintakäsittely Oy on aloittanut toimintansa 2001 teollisuuden pintakäsittelyistä. Aputoiminimi Pälkäneen rakennusmaalaus tarjoaa yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille erikoisrakentamis- ja maalauspalveluja, kuten rivi- ja omakotitalojen, mökkien ja muiden rakennusten ulkomaalauksia laadukkaasti ja yksilöllisesti palvellen. 

 

Pälkäneen rakennusmaalaus on paikallinen pienyritys, jonka toiminta alkoi vuonna 2021.

 

Palvelun toteuttaa ammattitaitoisesti ja luotettavasti, yli 20 vuotta yrittäjänä toiminut Mikko Kylliäinen (pintakäsittelyteknikko). 

Vastuulliseen maalaustyöhön kuuluu ympäristön huomioiminen

 

Käytämme huolellisesti tehdyssä maalaustyössä pääasiassa kotimaisten valmistajien korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita, jolloin huoltomaalausvälit ovat pitkät.  Suurin osa on käytetyistä maaleista on vesiohenteisia, jolloin maalin ympäristövaikutukset ovat liuoteohenteista maalia pienemmät. 

 

Huolehdimme asianmukaisesti maalaustyöstä aiheutuvista jätteistä ja kierrättämisestä ympäristöä säästäen.

 

 

 

 

Toimimme Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja sopimuksesta muuallakin Suomessa

 

 

 

Jäsenyydet: Luopioisten Yrittäjät ry

 

 

 

Tietosuojaseloste

Kuva pintakäsitelty hirsiseinä
Kuva Leguan henkilönostin
Yritys

Käytössämme ovat laadukkaat työvälineet ja -laitteet, kuten TriTech-korkeapainemaalauslaiteetGracon ja Kränzle -painepesurit, pinnan kosteusmittarit sekä helposti kuljetettava ja siirreltävä Leguan 135 Neo -henkilönostin.